David Guetta en Robin Schulz maken 'Shed A Light'

Ivo Mollemans | 15 november 2016
music

De Duitse Robin Schulz heeft voor zijn volgend single de handen ineen geslagen met de Franse David Guetta. Een samenwerking die veelbelovend is en de preview ervan belooft veel goeds voor de volledige versie. Hij draaide het nummer voor het eerst tijdens het Amsterdam Music Festival en het publiek reageerde enthousiast. De titel van het nummer is ‘Shed A Light’ geworden en de vocalen op de track worden verzorgd door Cheat Codes.

Shed A Light

Zoals te verwachten is begint het nummer met een lange intro waarin de vocalen van Cheat Codes centraal staan. Een catchy beat met akkoorden maken de intro af en hiermee wordt meteen de toon voor de rest van het nummer gezet. Een refrein wat binnen de kortste keren door iedereen kan worden meegezongen geeft volledig weg dat de artiesten met dit nummer voor een hit gaan en dat zou het nog best eens kunnen worden. Een kort build-up die leidt naar de drop maakt de eerste helft van het nummer af. Ook de drop is kort, maar daar wordt weer gebruik gemaakt van een upliftend en catchy melodietje.

LEES OOK: Het debuutalbum van Axwell /\ Ingrosso

Robin en David kunnen beter

Al met al is het een leuke track waarin zeker de potentie zit om uit te groeien tot een top 40 hit. Hoe goed de track precies zal scoren kunnen we helaas nog niet voorspellen. Het is niet iets vernieuwends en dat is helaas wel teleurstellend. Zowel David als Robin hebben in het verleden meerdere malen laten horen dat ze garant staan voor goede nummers en ook dat ze allebei unieke dingen hebben weten te maken. Ze zullen het bij dit nummer dus vooral moeten hebben van hun eigen naamsbekendheid en het gebruik van het nieuwe talent Cheat Codes.

Hoe het eraan toeging in Amsterdam toen Guetta de track voor het eerst draaide is hieronder te zien.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws