Malaa laat 7 nieuwe tracks horen

Ivo Mollemans | 16 november 2016
music

Who is Malaa?’ Deze vraag circuleert inmiddels al best een tijd rond in de dance scene, en met name bij de future en bass house fans wordt hij vaak gesteld. De gemaskerde dj en producer heeft een sterk profiel weten op te bouwen met zijn iconische verschijning. Hij draagt altijd een bivakmuts en ziet er daardoor behoorlijk agressief uit. Zelf ziet hij zijn muziek graag als gangster house oftewel G-House. Een begrijpelijk begrip bij zijn verschijning. Wie er ook onder het masker mag zitten maakt niet uit, want de muziek die hij voortbrengt is gigantisch populair en valt zeker te waarderen.

Lunatic Tour

Momenteel is Malaa aan het touren met de vrouwelijke dj en producer REZZ. Iets meer dan een maand geleden bracht zij haar nieuwe EP uit en die is zeker het checken waard. Ook zij wist een eigen geluid te ontwikkelen dat meteen te herkennen valt. Deze tour is dan ook een gigantisch succes en ze weten menige club vol te krijgen met fans. Tijdens hun laatste show in Chicago bij de Concord Music Hall werd de set van Malaa opgenomen en die is nu terug te luisteren op zijn SoundCloud pagina.

LEES OOK: BSA's Clubwalker EP: Portugese in your face drum and bass uit de PRSPCT-hoek

Malaa brengt nieuwe tracks

Niet veel later werd ook de tracklist samengesteld op de website 1001tracklists. Toen deze online kwam stonden er nog 7 onbekende ID’s in de lijst, maar inmiddels zijn er nog maar 5 onbekende nummers. Het zijn in elk geval wel erg lekkere nummers. Ze passen precies in hetgeen wat Malaa tot nu toe heeft weten op te bouwen en wij kunnen niet wachten totdat hij de tracks openbaar maakt.

De set van Malaa begint met zijn eigen ‘Illicit’ intro die ook te horen is op zijn EP. Daarna is het meer dan een uur lang gewoon keihard de beste G-House van het moment. Naast nieuwe tracks draaide Malaa ook een aantal klassiekers van onder andere Disclosure, Jack Ü en natuurlijk ook zijn collab met Tchami kwam voorbij. De set van Malaa is hieronder te luisteren en de tracklist is hier te vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws