Jordy Dazz gaat voor een comeback met ‘Stamina’

Ivo Mollemans | 16 november 2016
music

Een tijdje terug kwam er al bericht naar buiten dat Jordy Dazz bezig is met een comeback door het opstarten van verschillende projecten en ook zijn carrière als dj kan weer opnieuw van start gaan. De track die zijn terugkomst in de scene aangeeft heeft de titel ‘Stamina’ gekregen en het nummer is nu uit op het label van Tiësto, Musical Freedom.

De afwezigheid van Jordy Dazz

Naar eigen zeggen was Jordy Dazz de passie voor het vak kwijt. Hierdoor leek het hem slimmer om een stap terug te doen en opnieuw opzoek te gaan naar waarom hij ooit begonnen is met het maken en draaien van muziek. In de tussentijd begon Jordy het bedrijf LastBlast Show Creations waarmee ze licht en geluid voor shows verzorgen. Juist doordat hij op deze manier bezig was met shows kreeg hij weer heimwee naar vroeger en dus besloot Jordy om opnieuw de studio in te gaan om tracks te produceren.

LEES OOK: Flume laat nieuwe track horen

Stamina

Dit heeft geleid tot de komst van zijn nieuwste single ‘Stamina’. De track begint met een simpelle melodie wat na ongeveer 30 seconden overgaat tot een build-up en natuurlijk resulteert in een drop. De drop weet de sfeer die de track op het begin neer zet goed te behouden. Het is niet de meest complexe track ooit, maar laat wel goed de stijl van Jordy horen die we al die tijd zo gemist hebben. Ook zijn collega’s zullen zeker blij zijn dat hij op deze manier weer de scene opstormt. In het verleden wist hij al support te krijgen van verschillende grote namen zoals Sander van Doorn, Marco V en Fedde Le Grand. Naast zijn producties wist hij ook als dj hoge ogen te gooien en hij is niet onbekend bij clubs als Zouk Singapore, Ushuïa en Amnesia. Nu is het een kwestie van wachten op wat de toekomst hem en ons gaat brengen op muzikaal gebied, maar als dit een voorbode is voor wat er komen gaat dan zijn wij weer meteen fan Jordy Dazz.

De track is hieronder te beluisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws