Check die track: Ibranovski en Syzz - ‘Muscular’

Ivo Mollemans | 17 november 2016
music

Hardwell kan met trots zeggen dat hij weer twee nieuwe namen mag toevoegen aan het alsmaar groeiende rooster artiesten van zijn label Revealed Recordings. Ditmaal maken Ibranovski en Syzz hun debuut op het label van de voormalige nummer 1 dj van de wereld en dat doen ze met een ijzersterke electro house track.

Muscular

De track draagt de naam ‘Muscular’ en vertaald betekent dat ‘gespierd’, een naam die het nummer met recht mag hebben. Na een lange intro, die voornamelijk bedoeld is zodat dj’s het nummer in hun sets kunnen gebruiken, komt de track aan in de eerste break. Een melodietje dat 30 seconden aanhoudt wordt daarna weer vervangen door big room akkoorden die de energie omhoog brengen. Na 2 minuten en 18 seconden is daar eindelijk de drop, maar die was zeker het wachten waard! Het is een klapper zoals je die verwacht van Revealed Recordings en reken maar dat je het nummer hierdoor in veel sets van Hardwell en zijn collega’s zal terughorent

LEES OOK: Jordy Dazz gaat voor een comeback met ‘Stamina’

Zoals bij bijna elke electro house track volgt er nog een tweede break waarin de eerste melodie herhaald wordt. Na opnieuw een build-up volgt er nog een drop die naderhand leidt tot de outro van het nummer. De track weet ondanks de rustige breaks geen enkel moment stil te vallen en het energie niveau blijft daardoor op een goed level. Hiermee is eigenlijk wel genoeg gezegd over de release, want je moet hem eigenlijk gewoon zelf hieronder maar gaan checken. 

Ibranovski en Syzz

Ibranovski is een dj en producer die zijn grote doorbraak in 2014 beleefde door het uitbrengen van de plaat ‘Astronaut’ samen met Blasterjaxx. Flink wat steun van bijna elke grote naam was het gevolg en sindsdien zijn er nog een hoop nummers van hem gekomen. Met het nummer ‘Vicious’, dat uitkwam via het label van Sander van Doorn, wist hij zijn succes te verlengen en hij gaat nu nog steeds mee in de dance scene.

Het duo Syzz bestaat uit Ryan Fieret en Jesse Draak. Twee jaar terug kwamen hun eerste remixen online op hun SoundCloud en naderhand volgde al gauw de support van Hardwell. Hij draaide meerder malen nummers in zijn podcast ‘Hardwell On Air’ en uiteindelijk werden ze zelfs opgemerkt door Dash Berlin. Een samenwerking met hem volgde ook en vandaag de dag brengen ze dus een track uit met Ibranovski.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws