Throwback Thursday: Nervo & Nicky Romero – 'Like Home'

Ivo Mollemans | 17 november 2016
music

Precies 4 jaar geleden kwam er een track uit via Protocol Recordings die de muziekwereld deed schudden op haar grondvsten. De track heette ‘Like Home’ en was een samenwerking tussen Nicky Romero en het Australische duo Nervo, bestaande uit de tweelingzussen Miriam en Olivia. De track wist zich gauw te verspreiden en groeide uit tot een van de grootste dance hits allertijden.

'Like Home'

Protocol Recordings is opgericht door Nicky Romero zelf en biedt een platform voor dance artiesten met talent. Het label brengt voornamelijk electro en progressive house uit en 'Like Home' is daarom een perfect voorbeeld van waar het label voor staat. De break met vocalen, unieke en energieke drop, maar bovenal het gevoel dat de track geeft, biedt de luisteraar iets speciaals. Het algemene geluid van dance was in 2012 heel anders dan het nu is, maar 'Like Home' kan nog goed mee in de hedendaagse scene. Het is de succesvolste single die op Protocol is uitgekomen en het nummer wordt door menig persoon herkend.

LEES OOK: David Guetta en Robin Schulz maken 'Shed A Light'

Protocol Recordings

'Like Home' is de derde track die via het label uitkwam en inmiddels zijn er heel wat artiesten aangesloten bij Protocol. Blinders, Bassjackers, Florian Picasso, Tommy Trash en zelfs Calvin Harris hebben in het verleden nummers uitgebracht via het label. De meest recente track van het label is er eentje van Nicky Romero zelf, namelijk ‘Crossroads’ welke hij samen met Navarra heeft gemaakt. Naast releases verzorgt het label ook feesten. Zowel eigen feesten als stages op verschillende festivals worden door Protocol geleid. Het meest recente feest vond plaats tijdens het Amsterdam Music Festival, maar in de zomer verzorgden ze ook een dag lang de line-up op Sziget Festival.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws