Nieuwe samenwerking Hardwell en W&W

Rick Francissen | 18 november 2016
music

Hardwell & W&W

Al jaren lang blijken Hardwell en W&W goede vrienden te zijn. Samen staan ze graag op het podium, maar naast samen gezellig feesten weten zij ook flink wat hits in de studio in elkaar te knutselen. De nieuwste samenwerking is inmiddels alweer een tijdje gereed. Daarom was het dan ook tijd om ‘Get Down’ uit te brengen, zo vonden Hardwell een W&W.

Hardwell x W&W

De samenwerking tussen Hardwell en W&W is een hele sterke, zo blijkt uit het verleden. Op Ultra Music Festival Miami in 2013 liet Hardwell tijdens zijn legendarische set hun eerste samenwerking ‘Jumper’ horen wat zorgde voor enorm veel enthousiasme onder de fans van de dj’s. ‘The Dance Floor Is Yours’ was de volgende track die zij samen uitbrachten na lang wachten. De track werd ook door Hardwell voor het eerst ten gehore gebracht tijdens EDC Las Vegas in hetzelfde jaar.

De meest bijzondere samenwerking tot op heden is toch wel ‘Don’t Stop The Madness’. Alhoewel de track pas eind 2014 werd uitgebracht op Revealed Recordings werd deze al voor het eerst gedraaid op Tomorrowland 2013, wederom door Hardwell.

Tot slot is er ‘Live The Night’ wat momenteel icoon staat voor de opening van Hardwell zijn dj-sets. Deze harde track met eveneens de vocals van Lil’ Jon liet ook lang op zich wachten, namelijk bijna anderhalf jaar.

Get Down

De nieuwste samenwerking ‘Get Down’ van Hardwell en W&W is wederom een echte knaller vol energie. De intro wordt gevormd door veel jungle-achtige geluiden. Dit bouwt op tot de drop die je eerder hebt kunnen horen in de sets van beide dj’s. Met 'Get Down' wordt het standaard tempo van een EDM-track halverwege op de schop genomen, wat zorgt voor een aangename afwisseling. Vervolgens bouwt de track weer op met veel verschillende synthesizers en drums. Check de track hieronder zelf!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws