Oliver Heldens brengt nieuwe single ‘Good Life’ uit

Ivo Mollemans | 21 november 2016
music

Future house fanaat Oliver Heldens gaat erg lekker. Met een nummer 8 positie in de populariteitslijst DJ Mag Top 100 kan niemand meer om hem heen. Met zijn unieke sound wist hij al heel wat fans aan te trekken en ook zijn andere alias genaamd ‘Hi-Lo’ heeft al veel trouwe volgers. Onder beide namen brengt hij regelmatig muziek uit en zijn vorige release was als Hi-Lo samen met Chocolate Puma. Zijn nieuwste release is echter weer onder de naam Oliver Heldens uitgekomen en de track is bijzonder vernieuwend.

Oliver Heldens – Good Life

Het nummer heet ‘Good Life’ en die instelling is te merken aan de sfeer van het nummer. De vrouwelijke vocalen van Ida Corr maken het nummer helemaal af en ook het instrumentale gedeelte van Oliver klinkt zeer goed. Het nummer begint met een intro die langzaam opbouwt richting een climax. De piano is erg groovy en de zachte beat eronder maken het eerste deel van het nummer perfect af. De drop neemt je een aantal jaren mee terug in de tijd naar toen disco nog erg trending was. De manier waarop Oliver ditzelfde gevoel weet terug te brengen in deze track is perfect uitgevoerd en zonder dat hij zijn iconische sound ervoor heeft moeten opgeven. De bass dringt goed door in de track en hiermee is het een perfect geheel.

LEES OOK: Nieuwe samenwerking Hardwell en W&W

Heldeep Records

De track is uitgekomen op Heldeep Records, het label van Oliver zelf. Via dit label brengt hij ook muziek uit van zowel opkomende talenten zoals Throttle en Out Of Cookies. Elke release van het label is uniek en weet zich te onderscheiden van andere house platen. Na Good Life is de volgende track die in de planning van Oliver staat weer onder de naam Hi-Lo. Het is een collab met Sander van Doorn geworden en de preview ervan is al te horen op de Soundcloud van Heldeep. De track heet ‘WTF’ en ook dat is weer een titel die gekozen is op basis van de sfeer van het nummer.

De track van Oliver is hieronder te beluisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws