Er komen nog 2 nummers van Major Lazer in de aanloop naar het album

Ivo Mollemans | 23 november 2016
music

In de aanloop naar hun nieuwe album is Major Lazer druk bezig om de nummers af te krijgen en uiteraard zoveel mogelijk reclame te maken. Het wordt de opvolger van het vorige album genaamd ‘Peace Is The Mission’ en nieuwe titel ‘Music Is The Weapon’ past daar al perfect bij. Er zijn al een aantal nummers van het album vrijgegeven zoals ‘Cold Water’ en ‘Believer’.

Succes voor Major Lazer

Beide nummers zijn al aan menig hitlijst en afspeellijst toegevoegd. Ook op hun vorige album stonden een aantal gigantische hits. Niet onbekend daarvan zijn ‘Lean On’ en ‘Light It Up’. Dat het volgende album nog meer hits mee gaat brengen is dus niet uit te sluiten. Keer op keer weet het trio iedereen te verassen en hun moombahton geluid is toonaangevend geworden voor veel huidige nieuwe nummers.

LEES OOK: Gefeliciteerd Steve Angello

Wilde plannen

Het album ligt in januari in de schappen en het kan dus niet lang duren voordat beide nummers uitkomen. Een van de nummers komt op 6 januari en dit betreft een samenwerking met Nicki Minaj en Partynextdoor. Deze informatie vertelde Diplo aan Billboard op de rode loper van de AMA’s. Helaas viel Major Lazer daar niet in de prijzen.

Wanneer de andere single uitkomt is helaas nog onbekend. In de tussentijd is Major Lazer ook nog bezig met Protoge om een album met de naam ‘Merry Christmas Tree’ uit te brengen. Dit album zal dan ook rond de feestdagen uitkomen. Ook een samenwerking met Bad Royale is onderweg, zo vertelde Diplo in een interview tijdens de Beats 1 show.

Luister naar de aankondiging van Diplo over al het nieuwe materiaal in de Beats 1 show hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws