Dannic maakt samenwerking met Fedde Le Grand bekend

Mark Hofman | 23 november 2016
music

Zowel Fedde Le Grand als Dannic zijn gevestigde namen in de dance-scene. Beide mannen boeken al jaren succes en zijn tegenwoordig eigenaar van hun eigen label. De twee artiesten hadden nog nooit samengewerkt voor een track, maar daar komt nu verandering in. 

Dannic werkt samen met Fedde Le Grand 

Dannic werd in 2009 opgemerkt door zijn Dancetour remix van een track van Funkerman. Daarna ging het hard met de Nederlander. Hij maakte in de afgelopen jaren tracks met o.a. Hardwell, Dyro en Sick Individuals. Tegenwoordig is de dj de trotste eigenaar van Fonk Recordings. 

Fedde Le Grand is al sinds 2002 actief, maar iedereen kent de Nederlander het beste van zijn wereld hit 'Put Your Hand Up 4 Detroit'. Na deze gigantische hit kreeg de dj veel aanbiedingen voor remixes en mixte tracks voor o.a. Coldplay, Rihanna, Michael Jackson en Shakira. Naast 'Put Your Hand Up 4 Detroit' maakte Fedde o.a. ook 'Let Me Think About It' en 'So Much Love'

Dat deze twee grootheden samen een track gaan produceren, dat kan eigenlijk alleen maar iets positiefs betekenen. Dannic maakte dit vandaag bekend op Instagram en de reacties waren lovend. We zijn benieuwd wat de mannen ons gaan brengen!

 

🙏🏻 @feddelegrand #collab

A photo posted by Dannic (@dannic) on

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws