Otto Knows laat nieuwe single horen

Ivo Mollemans | 24 november 2016
music

Otto Knows heeft al heel wat noemenswaardige tracks weten te produceren in zijn carrière als muzikant. ‘Parachute’, ‘Million Voices’ en ‘Back Where I Belong’ zijn maar een klein aantal platen van zijn indrukwekkende discografie. Gelukkig is hij nog lang niet klaar met het maken van muziek en daarom liet hij zijn nieuwste single aan de wereld horen via verschillende sociale media kanalen.

Otto doet geheimzinnig

Via Facebook, Twitter en Instagram heeft hij een klein deel van de track laten horen. Elke update ging gepaard met een emoji van een maan en zonder tekst. Over welke track het precies gaat is ook nog onduidelijk. De dj schijnt dus nog niet veel los te willen laten over het nummer, maar hij weet wel hoe hij aandacht moet trekken. In de 15 seconden die hij laat horen is een vrolijk melodietje te horen dat vrijwel helemaal op zichzelf staat. Ook al is het maar een korte teaser, het is toch een erg interessante teaser. Bij het horen van dit kleine stukje verwachten we een euforische, vrolijke track waar veel emotie in verwerkt zit. Een stijl waar Otto niet mee onbekend is dus.

LEES OOK: Dannic maakt samenwerking met Fedde Le Grand bekend

Speculaties van fans

De fans van Otto hopen dat het gaat om de track ‘Shade Your Sky’. Hij draait het nummer al een lange tijd in zijn sets, maar er is nog geen informatie over een releasedatum gekomen. Tot nu dus, want op 2 december zal de track via Refune Music, het label van Sebastion Ingrosso, de wereld in geslingerd worden. Het nummer uit zijn sets komt echter niet overeen met de clips die mensen op SoundCloud zetten. De artwork die erbij geüpload is past dan weer wel bij de titel.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws