Skrillex neemt vocals op voor nieuwe From First To Last track 

Mark Hofman | 25 november 2016
music

Sunny Moore, beter bekend als Skrillex, is niet altijd de populaire producer geweest die we vandaag de dag kennen. Voorheen was hij de frontman van de band From First To Last, maar moest abrupt stoppen met de band. Toch is er nu nieuwe footage naar buiten gebracht, waar Moore bezig lijkt te zijn met een nieuwe nummer. 

Skrillex neemt vocals op voor nieuwe From First To Last track 

Afgelopen zomer wist Skrillex zijn fans te verrassen toen hij zijn Beats 1 radio show gebruikte om een collab met zijn oude band te previewen. Sunny Moore was drie jaar lang de frontman van From First To Last, maar moest abrupt stoppen omdat zijn stem volledig naar de knoppen ging. Toen hij na verschillende operaties niet meer verder kon, begon hij als Skrillex. 

Lees ook: vier NYE in eenvliegtuighangaar in Rotterdam

Bijna tien jaar later lijkt het erop alsof Sunny zijn stem de intensiteit weer kan handelen. Er zijn namelijk beelden opgedoken van Skrillex die vocals opneemt voor, wat lijkt, een nieuwe From First To Last nummer. Of het om meerdere nummers gaat of één, dat weten we niet. Maar we hebben in ieder geval onderstaande video, die laat zien dat de producer en dj het nog steeds kan. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws