Nederlands producer talent helpt Jack Ü

Rick Francissen | 25 november 2016
music

Jack Ü x Boaz van de Beatz

De samenwerking tussen Diplo en Skrillex is al langere tijd bekend. Onder de naam Jack Ü zijn er zeer succesvolle tracks gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan ‘Where Are Ü Now’ samen met Justin Bieber. Ondanks het drukke tourschema van beide artiesten wisten zij toch nog tijd te vinden om samen in de studio te duiken, zo bleek uit het Snapchat verhaal van Diplo. Ook zat er een Nederlands producer talent bij hen in de studio die voor Diplo geen onbekende is. Niemand minder dan Boaz van de Beatz werkt namelijk samen met Jack Ü, als we de beelden mogen geloven.

LEES OOK: Diplo legt zijn samenwerkingen met Justin Bieber uit 

Boaz van de Beatz x Jack Ü

Boaz van de Beatz is een naam die je wellicht wel eens voorbij hebt zien komen. Hij is echter verantwoordelijk voor meer muziek die je zou denken. Hij maakte bijvoorbeeld tracks voor Diplo, Major Lazer, Pharell Williams, Sean Paul, Madonna, Yellow Claw en nog een hele lijst anderen. Kortom, de variëteit aan producties van deze getalenteerde producer laat zien dat zijn toevoeging aan een samenwerking veelbelovend is.

In wat voor vorm de samenwerking uit gaat komen en wanneer is voorlopig nog niet bekend. Gelukkig wordt er met de Snapchat van Diplo wel bevestigd dat het Jack Ü project nog wel lopend is.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws