Hardwell remixt eigen track samen met KAAZE

Rick Francissen | 26 november 2016
music

Hardwell

De samenwerking tussen Hardwell en Jay Sean was na een bijzondere collab met Craig David opnieuw een stap in de pop richting. Desondanks werd de track goed ontvangen. Sinds dat het nummer op 14 oktober is uitgebracht is het namelijk al ruim 8 miljoen keer gestreamd op Spotify en meer dan 6 miljoen keer bekeken op YouTube. Natuurlijk wil Hardwell het nummer ook in zijn sets kunnen verwerken en daarom heeft hij samen met KAAZE een festivalmix gemaakt, die iets beter past tussen de rest van de tracks in zijn dj-sets.

LEES OOK: Nieuwe samenwerking Hardwell en W&W

‘Thinking About You’ Hardwell & KAAZE Festival Mix

De Hardwell en KAAZE Festival mix voor Hardwell en Jay Sean hun track heb je misschien al eerder voorbij horen komen. De aftermovie van Hardwell Presents Revealed in de HMH tijdens ADE had namelijk het nummer als soundtrack.

De remix is nu officieel uitgebracht en geeft een hele andere vibe dan het origineel. Vooral de sound van de Zweedse producer KAAZE is goed terug te horen in de euforische en energieke mix. Vooral de opbouw naar de drop en de drop zelf zijn iconisch voor het geluid dat KAAZE in zijn eerdere producties heeft laten horen. Luister bijvoorbeeld naar zijn remix voor Hardwell en Jake Reese hun track ‘Run Wild’ of ‘Tell Me’ wat overigens ook uitkwam op Revealed Recordings. Met de beelden van het ADE feest van Hardwell in de HMH luister je hieronder naar de festival mix voor 'Thinking About You'. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws