Luister naar de Drumcode radio mix van Carl Cox

Ivo Mollemans | 28 november 2016
music

Techno legende Carl Cox gaat nog steeds keihard. Na ruim 30 jaar ervaring weet hij nog steeds keer op keer geboekt te worden door de grootste festivals en ook zijn fans zijn erg trouw. Hij is zelfs al bevestigd om op treden op Ultra Miami en het WeAreFstvl voor 2017. Niet zo gek, want eigenlijk elke set die hij weggeeft kan bestempeld worden als legendarisch. Keer op keer is alles zo zorgvuldig uitgevoerd dat het publiek niet anders kan doen dan meegaan met de muziek.

Carl Cox en radio

We kunnen dan ook erg blij zijn dat hij te gast was bij het radiostation ‘Drumcode’. Zelf heeft Carl Cox ook een radioshow genaamd ‘Global Radio’, maar dit is meer een showcase voor nieuwe muziek dan sets die hij ook tijdens shows zou kunnen draaien. Toch is het helemaal geen straf om elke week twee uur lang naar Carl Cox te mogen luisteren.

LEES OOK: Een reis door de dj-booths van 1976 t/m 2016

Door zijn drukke schema heen wist hij ook nog plaats te maken om langs te komen bij Drumcode. De set die hij hier draaide is een uur lang en afkomstig van zijn set op het Sunwaves Festival in Roemenië. Het festival vond al plaats in augustus en dit is niet zijn volledige set, maar we mogen niet ontevreden zijn.

Hieronder kan je een uur lang luisteren naar een deel van de beste techno die Carl Cox deze zomer te bieden had.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws