Terugkeer van Project One is onvermijdelijk

Ivo Mollemans | 27 november 2016
music

Na het inmiddels legendarische optreden van Headhunterz en Wildstylez als het bekende duo Project One op Qlimax vorige week is een volledige comeback niet meer te vermijden. Headhunterz blijft maar hints weggeven over nieuw materiaal en vandaag zal ook zijn vlog die volledig gewijd is aan het optreden van Project One online verschijnen. In de vlog gaat het voornamelijk over Project One en de kans is groot dat daarin nog meer nieuwe dingen bekend gemaakt gaan worden over de toekomst van het duo.

Headhunterz op Snapchat

Ook via Snapchat heeft Headhunterz opnieuw dingen laten zien en horen die betrekking hebben op Project One. Er kwamen op zijn verhaal een aantal video’s voorbij waarin muzikale projecten van Project One te horen en te zien waren. De video’s waren kort, maar er is meteen uit te halen dat de nummers veel weg hebben van de oude hardstyle. En dat is precies de stijl waarmee Headhunterz en Wildstylez bekend zijn geworden en die ze hebben uitgebreid met hun project.

LEES OOK: Nederlands producer talent helpt Jack Ü

Het vervolg van Project One

Het nummer dat hij liet horen maakt gebruik van een stem die identiek is aan de stem die Headhunterz gebruikte in zijn nummer ‘Scantraxx Rootz’. Ook de kick die te horen is, is er een die fans de afgelopen jaren maar weinig gehoord hebben. Het zou dan ook super vet zijn als er een heel album van Project One uitkomt met nieuwe tracks die gemaakt zijn in de oude stijl van hard dance en dan met name het tijdperk 2005 tot 2011.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws