De set van Major Lazer op Burning Man staat online

Ivo Mollemans | 28 november 2016
music

Het Burning Man Festival is al een lange tijd afgelopen, maar er blijft maar materiaal van het festival opduiken. Foto’s van kunstwerken, kwalijke zaken met betrekking tot vandalisme, maar ook de optredens die verschillende artiesten gaven worden nog steeds geüpload. Bijna meteen na afloop van het festival kwam de set van Skrillex al online en nu is dus ook de set die het trio Major Lazer gaf geüpload op SoundCloud.

Burning Man

De verscheidenheid van artiesten die aanwezig zijn op Burning Man is groot. Van rock tot EDM en alles daartussen: het is allemaal te vinden op één plek in de woestijn. De bedoeling van het festival is dat iedereen elkaar tolereert en dat alles mogelijk is zolang dit op een vreedzame manier gebeurd. Helaas waren er dit jaar een aantal akkefietjes die te maken hadden met vandalisme, maar dat mag de pret uiteindelijk niet drukken.

LEES OOK: Major Lazer doet het na Justin Bieber ook met Nicki Minaj

Major Lazer live

Gelukkig stonden daar een hoop goede acts tegenover en ook voor de mensen die niet naar het festival zijn geweest komen steeds meer sets online. De laatste set die online is gezet is die van Diplo’s project Major Lazer. Maar liefst 1 uur en driekwartier lang kun je luisteren naar het optreden van Major Lazer. De set begint met heel veel reggae en bevat maar weinig tracks die je normaal gesproken hoort in hun sets. Hierdoor past de set perfect bij het hele principe van Burning Man en ook al is het misschien niet je eerste muziekkeuze, toch is de set zeker het checken waard. Misschien kan je hem wel gebruiken op de zware maandagochtend.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws