Swedish House Mafia & Knife Party – Antidote (2016 bootleg)

Rick Francissen | 30 november 2016
music

Antidote - Swedish House Mafia & Knife Party

Het is al zo’n vijf jaar geleden dat Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello samen als Swedish House Mafia met Knife Party hun track ‘Antidote’ uitbrachten. De track kwam in (bijna) al hun sets terug en wist steeds weer te zorgen voor een explosie van energie. Aangezien het er tot nu toe nog steeds niet op lijkt dat Swedish House Mafia terugkomt is er maar één manier om de oude tijden te herleven, namelijk door hun tracks te beluisteren of opnieuw te mixen. Dat laatste deed het Ierse duo The Dead Prezidents.

LEES OOK: Patrick Topping maakt bijzondere tour door Leeds

The Dead Prezidents maken 2016 bootleg van Antidote

The Dead Prezidents klinken je waarschijnlijk nog niet echt bekend in de oren. Het Ierse duo heeft echter een aantal belangrijke dj’s achter zich staan. Ze kunnen namelijk op support rekenen van een indrukwekkende lijst die bestaat uit onder andere David Guetta, Dannic, Laidback Luke, Blasterjaxx, Sick Individuals, Dada Life en nog heel veel meer.

Om dit te verdienen hebben de heren zich natuurlijk wel moeten bewijzen. Dit hebben zij gedaan door tracks te maken als ‘Opium’, een remix voor ‘Nothing But Love’ van Axwell en nu dus de Antidote-bootleg. Dit is absoluut het beluisteren waard. De bootleg is ook nog eens gratis te downloaden!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws