Armin van Buuren releast anthem voor ASOT #800

Thomas Keulemans | 2 december 2016
music

Over een kleine drie maanden vindt de 800e editie van 'A State Of Trance', de radioshow van Armin van Buuren plaats. Deze enorme mijlpaal wordt uiteraard groots gevierd op 18 februari 2017 met ASOT #800 in De Jaarbeurs in Utrecht. Gisteravond releaste van Buuren het nieuwe anthem dat hij speciaal voor deze gelegenheid heeft gemaakt.

'I Live For That Energy'

Elke jubileumeditie van A State Of Trance wordt voorzien van een anthem. Soms geproduceerd door Armin van Buuren zelf, maar soms ook door andere trancehelden op zijn A State Of Trance label. Zo was het eerder al eens de beurt aan Ben Gold (ASOT #750) en Jorn van Deijnhoven (ASOT #650). Maar voor editie nummer 800 is Armin weer zelf verantwoordelijk met de track 'I Live For That Energy'. Het is weer een heerlijke melodieuze en uplifting trance plaat geworden zoals we dat van hem gewend zijn, dus check het anthem snel zelf hieronder.

LEES OOK: Eerste namen line-up ASOT #800 bekend gemaakt

Line-up ASOT #800

De line-up van ASOT #800 werd pas geleden al bekend gemaakt, maar mocht je die gemist hebben dan volgen hier nogmaals enkele van de grootste namen: Aly & Fila, Ben Nicky, Bryan Kearney, John O’Callaghan, Jorn van Deynhoven, MaRLo, Omnia, Ørjan Nilsen, RAM, Super8 & Tab, Vini Vici.

Opvallend is dat we steeds meer psy-trance voorbij zien komen, ook in de wekelijkse ASOT radioshows van Armin van Buuren. Vini Vici is hier een mooi voorbeeld van in de line-up. We like!

Voor tickets en meer info check je: www.astateoftrance.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws