Marshmello remixt DJ Snake en Justin Bieber

Ivo Mollemans | 6 december 2016
music

Met het nummer ‘Let Me Love You’ heeft DJ Snake samen met Justin Bieber een grote hit te pakken. Niet alleen doet de track het goed op de radio, maar ook andere artiesten kunnen het niet laten de track te bewerken. Onlangs verscheen er al een officiële remix van Tiësto voor de track en nu heeft ook Marshmello de track tot iets nieuws omgetoverd.

Het mysterie genaamd ‘Marshmello’

De gemaskerde dj en producer wist niet alleen met zijn muziek, maar ook met zijn verschijning in minder dan een jaar een gigantische fanbase op te bouwen. Tracks als ‘Alone’, ‘Keep It Mello’ en zijn laatste single ‘Rituals’ hebben ervoor gezorgd dat hij door alle grote festivals geboekt wordt om te komen draaien. De shows die hij daar geeft zitten boordevol energie en ook zijn eigen shows zijn keer op keer uitverkocht. Bekende voorbeelden hiervan zijn de shows die hij gaf in de Shrine Expo Hall. Drie avonden op rij stond deze beroemde locatie afgeladen vol met fans en de mannequin challenge die hij daar deed is heel de wereld over gegaan als een van de beste.

LEES OOK: Armin van Buuren releast anthem voor ASOT #800

Let Me Love You

Het nieuwste nummer dat hij uitbracht is geen originele track, maar een remix geworden. Marshmello heeft al eerder laten merken dat hij goed is in het maken van remixen, zoals hij dat deed voor de track ‘Beautiful Now’ van Zedd en ook voor Jack Ü’s nummer ‘Where Are Ü Now’ heeft hij zijn creativiteit de vrije loop gelaten. Zijn nummers zijn meestal te herkennen aan de future bass geluiden die hij graag gebruikt en dat is bij deze remix niet anders. Meteen bij de intro is te horen dat dit nummer van Marshmello is. Hij maakt op een creatieve manier gebruik van de vocalen en verwerkt die ook in de drop van het nummer. De remix verspreidde zich snel onder zijn fans en ook daarbuiten geeft men overwegend positieve reacties op het nummer.

Luister hieronder zelf naar de remix:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws