Checken: de gigantische Spotify afspeellijst van OWSLA

Ivo Mollemans | 6 december 2016
music

Het label van Skrillex brengt bijna elke week wel nieuwe muziek uit. De ene keer zijn het keiharde trap platen van Josh Pan en de andere keer wat rustigere nummers zoals de recente EP van Star Slinger. Al met al is ieder nummer dat uitkomt heerlijk om naar te luisteren en het label heeft perfecte muziek voor elk denkbaar moment. Of het nou voor een rustige zondagochtend of een wilde vrijdagavond is: je kan altijd terecht bij het label.

OWSLA op Spotify

De muziek wordt op alle grote diensten geüpload. Of je nou het liefst SoundCloud, Spotify, YouTube of Apple Music gebruikt, je kan altijd genieten van de tracks van OWSLA. Spotify gebruikers hebben echter nog een extra bonus in de vorm van een afspeellijst. Deze heet ‘Weekender’ en telt op het moment 252 nummers. De nummers zijn allemaal zeer verschillend en daardoor laat de afspeellijst goed de diversiteit van het label zien.

LEES OOK: Protocol Recordings komt met acapella pack

Van tijd tot tijd wordt de lijst geüpdatet en dan komen er weer nieuwe nummers bij. Vorige week was het weer tijd voor een nieuwe toevoeging en toen werden er wederom heel veel tracks in de lijst gezet. Twee nummers van de laatste EP van Star Slinger die uitkwam op het label, een track van Ray Volpe, een remix van een track van Flume, de nieuwe collab van Yogi en AlunaGeorge en nog veel meer: het zit allemaal in één afspeellijst die te beluisteren is op Spotify.

Check de lijst hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws