Check die track: Dannic & We AM – Move

Ivo Mollemans | 9 december 2016
music

Eigenaar van Fonk Recordings Dannic weet hoe hij nummers moet maken. Met zijn tracks wist hij in korte tijd in de spotlight te komen en dat is goed geweest voor een notering op de 70e positie in de populariteitslijst DJ Top 100. Nu heeft hij de handen ineengeslagen met het Zweedse duo We AM om de track ‘Move’ te maken.

Move

Dannic draaide de track afgelopen zomer al in zijn set op Tomorrowland en fans hebben lang gewacht totdat het nummer eindelijk uit zou komen. Naast Dannic hebben ook veel andere dj’s de track meerdere keren gedraaid, zoals Benny Benassi en Martin Garrix. Gelukkig is het wachten nu voorbij; It's time to 'Move!'

LEES OOK: Dannic maakt samenwerking met Fedde Le Grand bekend

We AM en Dannic

We AM releaste in april hun eerste track op Fonk met de Dannic edit van hun track ‘Make It Go’. Dat er zo snel een volledige samenwerking zou volgen is voor zowel We AM als voor fans een verassing. Toch is het zeker geen verkeerde verassing, want Dannic herkent talent zodra hij het hoort en ook deze keer was het raak. De track begint meteen met een energieke intro die al snel overgaat in een build-up richting de eerste drop. De vocalen die daarbij te horen zijn zorgen ervoor dat ook het publiek meteen energie krijgt die vervolgens goed gebruikt kan worden bij de drop. Na een korte drop volgt een melodische en wederom energieke break. Een korte build-up geeft al gauw toegang tot de tweede drop. Het is een zeer lekkere en verassend originele track die zeker het checken waard is. Uiteraard kan dat hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws