Kopieert 'Revealed' een track van Dyro?

Ivo Mollemans | 9 december 2016
music

Hardwell’s label Revealed Recordings staat bekend om de energieke en originele producties die worden uitgebracht via het label. Een trend die het label al een aantal jaar volgt en ervoor heeft gezorgd dat het momenteel een van de grootste dance labels ter wereld is. Het label beperkt zich voornamelijk tot het uitbrengen van electro house en dit heeft er zelfs toe geleid dat Dyro zich losmaakte van het label.

Dyro

Dyro wordt terecht gezien als een van de meest technische producers uit de electro house scene, maar hij heeft ook genoeg tracks gemaakt die daarbuiten vallen. Ook dubstep en trap zijn terug te vinden in zijn nummers en omdat Revealed dat soort producties niet wilde uitbrengen, besloot hij om zijn eigen label op te zetten. Hij denkt hierbij niet alleen aan zichzelf, maar support ook andere, voornamelijk opkomende, producers.

LEES OOK: Coone en Code Black werken samen

Kopie van Revealed

Nu schijnt Revealed echter een track te hebben getekend welke exact lijkt op ‘Against All Odds’ van Dyro. Dit nummer kwam uit op WOLV Records, het label van Dyro. De commotie ontstond toen een account op Twitter mededeelde dat Seth Hills met een nummer genaamd ‘Riot’ zou komen. Kort daarna verscheen een tweet waarin stond dat het nummer van Seth exact lijkt op dat van Dyro. Omdat het nummer vrijwel nergens te vinden is op het internet vroegen mensen waar ze het konden beluisteren en als antwoord daarop gaven ze deze link:

Als we deze preview vergelijken met de track van Dyro is het echter moeilijk om overeenkomsten te vinden:

Toch heeft Dyro zelf ook gereageerd op de tweet en hij schijnt niet blij te zijn dat Revealed een "kopie" van zijn nummer uitbrengt.

Wat voor track Revealed daadwerkelijk gaat uitbrengen zullen we binnenkort wel te horen krijgen, maar tot nu toe is de hele toestand nogal vaag.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws