Rebourne duikt de studio in met Arjen Lubach

Ivo Mollemans | 11 december 2016
music

Soms komen er foto’s voorbij waarop twee artiesten met elkaar in de studio zitten. Dit zijn veelal artiesten die qua genre redelijk dichtbij elkaar liggen en elkaar goed kunnen aanvullen. Soms komen er echter ook foto’s van samenwerkingen voorbij die je misschien niet zo snel zou verwachten en dit is precies zo’n samenwerking.

Verassende collab

Onlangs plaatste hardstyle dj en producer Rebourne een foto op zijn Facebook waarin te zien is dat hij samen met Arjen Lubach van het duo The Galaxy bezig is in zijn studio. Rebourne staat bekend om zijn hardstyle producties en The Galaxy maakt vooral een combinatie van trap en de dingen die ze persoonlijk aanspreken. Wat voor een genre hier uit gaat rollen word dus nog een verassing, maar de kans is groot dat The Galaxy met deze samenwerking richting de hardstyle gaat.

LEES OOK: Nieuwe track van Major Lazer & Bad Royale: My Number

Rebourne

Timon van Merriënboer, veel beter bekend onder zijn artiestennaam Rebourne, is bekend geworden met zijn hard dance tracks. Dat hij hier talent voor heeft is allang bewezen. Tracks als ‘Leaving’, zijn remix van Krewella’s track ‘Alive’ en de samenwerking met Wasted Penguinz genaamd ‘Univerze’ hebben hem internationaal op de kaart gezet. Niet alleen met zijn producties, maar ook met zijn live sets weet hij altijd een goede sfeer neer te zetten die door menig hardstyle liefhebber wordt gewaardeerd.

The Galaxy

Het duo The Galaxy is minder lang actief in de muziekindustrie als Rebourne, maar dat betekent zeker niet dat ze slechter zijn. Met hun eerste EP genaamd ‘Country Club’ wisten ze meteen naam voor zichzelf te maken ondanks dat niemand wist wie ze nou eigenlijk waren. In de periode die volgde lieten ze weten dat zij een duo zijn bestaande uit Sascha Harland en Arjen Lubach. Ook hun nieuwste EP heeft bewezen dat dit duo het nog ver kan schoppen in de muziekwereld.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws