Check die track: M35 & Wasback – 'Let It Go'

Ivo Mollemans | 13 december 2016
music

Elke dag worden er een hoop dikke nummers uitgebracht op de vele verschillende platenlabels. Van dancehall tot hard dance: het zit er allemaal tussen en ook het electro house genre draait nog steeds op volle toeren. En dat EDM nog lang niet dood is, zoals sommigen beweren, zijn hier M35 en Wasback met hun track ‘Let It Go’.

M35 & Wasback – Let It Go

De track is uitgekomen op het label van Blasterjaxx genaamd ‘Maxximize Records’. Blasterjaxx zelf staan erom bekend dat ze altijd energieke nummers uitbrengen met gigantische drops en goede melodieën. Dat is dan ook precies wat er ook op hun label uitgebracht wordt en daarom past deze track zo goed in dat plaatje. 'Let It Go' begint met een melodische intro die vanaf het begin de luisteraar al weet mee te slepen in een euforisch geheel. De vocalen van Elle Vee geven een extra energieke boost aan het nummer. De drop is een bom van energie die de op je valt waarin een nieuwe melodie wordt geïntroduceerd. Een ideale track voor elk festival dus.

LEES OOK: Ook Don Diablo remixt DJ Snake en Justin Bieber

De producers

M35 en Wasback zijn geen vreemden in de electro house scene. M35 heeft in het verleden al tracks uitgebracht bij de labels van Dannic en Showtek, respectievelijk Fonk en Skink. Wasback wist de aandacht te trekken van Hardwell met zijn track ‘Magic’ die uitkwam op Revealed en ook zijn track ‘Shots Fired’, welke uitkwam via het label Metanoia, is erg lekker om naar te luisteren.

Check de track van M35 en Wasback hieronder.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws