Nieuw album van Skrillex lijkt dichtbij

Ivo Mollemans | 13 december 2016
music

De laatste tijd brengt Skrillex eigenlijk alleen nog maar singles uit. ‘Purple Lamborghini’, ‘El Chapo’ en zijn remix van ‘Red Lips’ zijn allemaal erg dikke tracks, maar fans zouden graag weer een nieuw album zien van de 28-jarige producer. In het verleden heeft hij hiermee veel succes behaald en tot op de dag van vandaag draait hij tracks die daarop te horen zijn in zijn shows.

Nieuw album van Skrillex?

Toch lijkt de vraag om een nieuw album misschien wel beantwoord, als we gebruikers van Reddit mogen geloven. In de subreddit r/Skrillex gaan foto’s rond van het album in een pre-sale verpakking bij Amazon. De foto’s zijn later ook weer verwijderd van Amazon. Volgens de geruchten heet het album ‘Throwback’ en gaat Skrillex hiermee terug naar de dubstep geluiden die hij vooral vroeger maakte. Over de releasedatum gaat ook al informatie rond. Zoals het er nu naar uitziet wordt het album uitgebracht op 5 mei 2017.

LEES OOK: Nieuwe track van Major Lazer & Bad Royale: My Number

Om het allemaal net wat geloofwaardiger te maken is er zelfs een tracklist online gezet. Hierop zijn samenwerkingen te zien met rapper Desiigner, gemaskerde dj Marshmello en het duo Knife Party. Naast zijn eigen carrière heeft Skrillex het ook nog druk met zijn Jack Ü project dat hij samen met Diplo heeft opgezet en ook daarvan zou binnenkort wel eens nieuw materiaal kunnen komen.

Onofficiële tracklist van Throwback:

1.      Throwback

2.      Slow Motion (ft Snails)

3.      Bangarang 2.0

4.      OFFLINE (ft Desiigner)

5.      Never Surrender (Marshmello)

6.      Halo (Knife Party, Borgore)

7.      Call Him the Devil (Wild Belle)

8.      Beaty Baphomet (ft Getter, Pouya)

9.      Dirty Motion (Ft. GTA, 12th Planet)

10.   Ping Pong

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws