Dr Phunk remixt drie tracks van Hardwell

Ivo Mollemans | 14 december 2016
music

Hardwell heeft veel hits gescoord in zijn carrière en een aantal van die tracks worden nog steeds gedraaid of op zijn minst herkent. Natuurlijk moet er ook nieuwe muziek blijven komen, maar af en toe teruggaan naar oud materiaal is nooit erg en al helemaal niet als dit gebeurt in de vorm van een speciale remix EP.

Hardstyle op Revealed

Je zou het niet meteen verwachten, maar er is een complete hardstyle EP uitgebracht op Revealed Recordings, het label van Hardwell. Dat Hardwell wel van hardstyle houdt is niet onbekend. Zo bracht hij een tijd terug zijn eerste hardstyle solo release aan de man en geeft hij support aan Sephyx en Atmozfears. De nieuwste uiting van liefde door Hardwell richting hardstyle doet hij door Dr Phunk drie van zijn tracks te laten remixen. Het gaat om de hits ‘Apollo’, ‘Nothing Can Hold Us Down’ en ‘Run Wild’.

LEES OOK: Check die track: M35 & Wasback – 'Let It Go'

Dr Phunk bezorgt kwaliteit remixen

Appollo is zonder twijfel een van Hardwell’s bekendste tracks ooit. De melodie alleen al wordt door menig dance luisteraar herkend en ook de vocalen zitten bij iedereen goed in het geheugen. Dr Phunk weet het nummer om te toveren tot een harde, maar euforische hardstyle track die er zeker voor gaat zorgen dat je de melodie van Apollo weer vaker gaat horen. De samenwerking met Headhunterz, Nothing Can Hold Us Down is ook in een verfrissend jasje gestoken. Ook hier voeren een euforische melodie en vocalen de boventoon in de break. Al snel slaat die om in een build-up en uiteindelijk is daar een weer een euforische drop die zeker magische momenten gaat bezorgen op festivals.

De derde, maar zeker niet het minste is daar nog Run Wild. De vocalen van Jake Reese blijven net als bij het origineel centraal staan in de remix, maar in tegenstelling tot de andere twee tracks is deze een stuk minder euforisch. Het is een harde beukplaat geworden die net zo goed het publiek mee zal weten te krijgen. Kortom: alle drie de remixen zijn geweldig uitgevoerd en stuk voor stuk het checken waard!

Luister hieronder naar de remix EP van Dr Phunk.

Revealed Recordings hardstyle playlist

De Dr Rude remixes voor Hardwell zijn tracks zijn zeker niet de enige hardstyle tracks die zijn uitgebracht op Revealed Recordings. 'Rocket' van Blasterjaxx en W&W is bijvoorbeeld onder handen genomen door Jay Cosmic. Ook 'Sally' van Hardwell zijn United We Are heeft een hardstyle remix mogen ontvangen door niemand minder dan Frontliner. 

Revealed heeft het de hardstyle fan iets makkelijker gemaakt door op Spotify een hardstyle playlist samen te stellen waar alle hiervoor genoemde tracks plus vele andere hardstyle nummers in staan. Check hieronder wat er allemaal in de lijst sta en zet je speakers op hoog volume!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws