Kaskade komt met downtempo versie van ‘Beneath With Me’

Ivo Mollemans | 20 december 2016
music

Rara wat krijg je als je twee van de beste producers ter wereld in dezelfde studio zet? Juist ja, een hele dikke plaat die niet zomaar aan je voorbij zal gaan. Dat is ook precies wat er in 2008 gebeurde toen Kaskade en deadmau5 samenwerkten en met de track ‘I Remember’ kwamen. De track weet bijna tien minuten lang je aandacht te trekken en is meteen te herkennen als je hem hoort.

Kaskade & deadmau5 – Beneath With Me

Zo’n legendarische en tijdloze productie vraagt natuurlijk om een opvolger en die liet best een tijd op zich wachten. Begin oktober dit jaar was de track er eindelijk en ook hiermee werd weer een erg uniek nummer afgeleverd. Ook bij ‘Beneath With Me’ wordt gebruik gemaakt van vrouwelijke vocalen die gigantisch veel emotie weten over te brengen. Deze keer was Skylar Grey de gelukkige om de track in te zingen. De sfeer die het nummer weet neer te zetten neemt ongeveer halverwege een onverwachte wending door een korte, maar krachtige drop.

LEES OOK: DJ Jean reageert op commotie rondom optreden RTL Live

Vernieuwde versie

In de nieuwe versie heeft Kaskade ervoor gekozen om de drop te verwijderen en het refrein langer te maken. Hierdoor krijgt de track een laidback sfeer en dat zorgt er weer voor dat hij nu helemaal perfect past bij 'I Remember' Je weet dat je te maken hebt met deze versie als er ‘Kaskade’s V.4’ is toegevoegd aan het einde van de titel. Het is een bijzonder nummer geworden dat misschien wel net zo tijdloos is als 'I Remember'.

Check het nummer hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws