Deze 5 tracks brengen leven in de brouwerij tijdens je kerstdiner

Peter Güldenpfennig | 28 december 2019
music

Kerst staat voor de deur! Drank! Drugs! En diners... Yep, het jaarlijse verplichte etentje met familie. Kun je vragen beantwoorden van die ene tante die je enkel tijdens kerst en begrafenissen tegenkomt. Vragen als ‘wanneer krijg jij nou een een vriendje/vriendinnetje?’, ‘hoe gaat het op school/werk’ en noem alle gezapige voorbeelden maar op. Dat terwijl je best doet een gortdroog konijn weg te werken. Traumatischer is het als de avond vordert, de alcohol zijn werk heeft gedaan en je ouders vol bravoure gaan dansen op Peter Maffay. Serieus, het gebeurt tijdens kerst overal in Nederland. 

Lang leve deze 5 kerstkrakers

Gelukkig kun je hier een stokje voor steken. Connect je smartphone of tablet op het hifi-systeem van je ouders of ander familielid waar je gedwongen wordt te gourmetten, en maak van de nood een deugd door het kerstdiner van een gepeperde soundtrack te voorzien.


Voorgerecht: Rotterdam Termination Source – ‘Merry Christmas’

Je bent de slechtste niet toch? Een prima track om echt even in de juiste kerstsfeer te komen.


Hoofdgerecht: King Dale – ‘Utter’

Het oh zo belangrijke hoofdgerecht. Liever dat je deze zo snel mogelijk wegwerkt. We kunnen ons geen geschiktere soundtrack bedenken dat King Dale’s ‘Utter’. Eten eten eten eten eten!


Nagerecht:  Radical Redemption & D-Sturb - 'Kill Me'

Het toetje! Of het nu een bavarois is of een kaasplankje, het is de icing op de kerstcake! En dus is het best gepast om, anders dan voorgaande gerechten, iets moderners te nemen. Wij nemen de huidige nummer 1 uit onze hardstyle top 10!


Afzakkertje: Radical Redemption & Angerfist – ‘Order Of Hostility’

Nu we toch bezig zijn met het draaien van Radical Redemption snakt je familie natuurlijk naar meer. Geen probleem, zetten we gewoon het Airforce Festival-anthem van de beste man op. De track die ‘ie samen met Angerfist heeft gemaakt ramt de kerstmaaltijd je darmen door alsof het een laxeermiddel is.


Relaxed, want je hebt een avond goede muziek gehad, het kerstdiner overleefd en kan er snel vandoor zodat je richting kroeg of party kan met je vrienden! Geen idee wat te doen? No problem, check onze party agenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws