Diplo blikt terug op 2016 met laatste Diplo & Friends van het jaar 

Mark Hofman | 20 december 2016
music

Als er iemand in de scene weet te voorspellen wat hits worden en wat niet, dan is het Diplo wel. De producer en frontman van Major Lazer heeft weer een succesvol jaar achter de rug en blikt daar in zijn nieuwste mix op terug. Van Beyoncé tot Dillon Francis en alles wat daar tussen zit komt voorbij. Een heerlijke manier om het jaar 2016 op muzikaal gebied af te sluiten. 

Diplo komt met laatste Diplo & Friends van 2016 

Diplo komt met de laatste Diplo & Friends van 2016 en dat is er niet zomaar eentje. De producer blikt terug op het afgelopen jaar en doet dat met een heerlijke afsluitende mix. Van dance naar hip-hop en weer helemaal terug naar pop, alles komt voorbij. In de mix, van een kleine twee uur, pompt Diplo tracks naar buiten die in zijn ogen het jaar gemaakt hebben. 

Artiesten als Anna Lunoe, Oshi, GTA en R3hab komen voorbij, maar ook de iconische hits van The Chainsmokers, A Tribe Calles Quest, Rae Stremmurd, Drake en Calvin Harris hebben een plekje in de mix. Het is gewoon een perfecte samenvatting van 2016 als muziekjaar en de mix is daarom ook zeker het checken waard. 

Je luistert de laatste Diplo & Friends van 2016 gewoon hieronder: 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws