Galantis komt met nieuwe track ‘Pillow Fight’

Ivo Mollemans | 21 december 2016
music

Na de doorbraak van het duo Galantis weten de twee heren nog steeds hit na hit te scoren. ‘No Money’ en ‘Love On Me’ hebben het allebei goed gedaan in de hitlijsten en wie weet gaat hun nieuwe track dat ook doen. Nog vlak voor het einde van 2016 besloot het Zweedse duo om de track ‘Pillow Fight’ nog even gauw online te gooien met bijbehorende lyric video.

LEES OOK: Helena Legend dropt zieke EP

Galantis – Pillow Fight

We moeten ze in elk geval ten eerste erg bedanken voor het uploaden van het nummer, want dit is een klapper hoor. Het nummer is de gehele tijd erg euforisch en weet dat met alle elementen in de track uit te stralen. Van de intro met vocalen die je meteen kan meezingen als je de track eenmaal hebt gehoord tot aan de drop: alles in het plaatje sluit perfect op elkaar aan en het is meteen te horen dat Galantis deze track heeft gemaakt. Toch weet het nummer tegelijkertijd ook een erg relaxte sfeer over te brengen waardoor je het op ieder gewenst moment kan luisteren. Ideaal voor de momenten dat je niet kan kiezen dus.

Check de lyric video van de track hieronder en voeg hem meteen even toe aan al je afspeellijsten, want dit gaat een grote worden!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws