Julian Jordan viert de kerst met gratis track 'Memory'

Mark Hofman | 22 december 2016
music

Julian Jordan is keihard aan de weg aan het timmeren en weet daar behoorlijk in te slagen. Vorige jaar vertrok de dj bij zijn label Spinnin' Records en besloot het zelf allemaal te regelen. En dat gaat hem behoorlijk goed af. Hij sluit het jaar af met optredens in Amerika en Kroatië en kondigt daarbij ook zijn compilatie album It's Julian Jordan aan. Om dit alles te vieren komt de dj met een cadeautje voor de mensen die dit mogelijk gemaakt hebben voor hem: zijn fans. 

Julian Jordan viert kerst met gratis track 

Zowel Martin Garrix als MTV hebben het al vaker geroepen: Julian Jordan is 'the one to watch'. De Nederlandse dj en producer heeft zichzelf met tracks als 'Welcome', 'A Thousand Miles' en 'Rebound' op de kaart weten te zetten en draait op de grootste festivals. Van EDC tot Tomorrowland: Julian Jordan is erbij. 

Dit alles zou grotendeels niet mogelijk zijn geweest zonder zijn fans en om ze te bedanken komt de producer met een cadeau aanzetten. Zijn nieuwe track 'Memory' viert het jaar 2016 en al zijn successen. En omdat er zonder de fans geen succes zou zijn, is de track volledig gratis binnen te halen. 

Check hem hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws