Radical Redemption blijft de top tien hardstyle tracks aanvoeren

Rick Francissen | 23 december 2016
music

Hardstyle

Vorige week gaven we jullie al een overzicht van de meest populaire hardstyle tracks van die week. In samenwerking met hardstyle.com doen we dit ook deze week weer. Wie is er gestegen, een plek achteruit gegaan én zijn er nieuwe namen in de top 10 verschenen? Wij geven jou het overzicht van deze week!

1. 'Kill Me' - Radical Redemption & D-Sturb

Met de harde track van Radical Redemption en D-Sturb wordt de nummer 1 positie niet makkelijk vergeven. ‘Kill Me’ staat ook deze week nog steeds bovenaan. Zet daarom het volume van je speakers nog een keer voluit en laat die buren meegenieten!

Koop 'em hier!

2. 'Bitches 2016' - DJ Isaac, Technoboy and Tuneboy

De samenwerking van DJ Isaac, Technoboy en Tuneboy bleek vorige week al een goede combinatie te zijn. Met hun nieuwste track ‘Bitches 2016’ scoren ze namelijk waanzinnig goed. Terecht daarom dat de track een plaats omhoog is gekropen en deze week silver verdient!

Koop 'em hier!

3. 'No Mercy' - Gunz For Hire

Adaro & Ran-D staan samen bekend onder de naam Gunz For Hire. Dat de samenwerking voor veel blije fans zorgt is duidelijk. Vorig weekend traden zij op bij Ace of Spades en zowel in onze vlog als in ons report werden deze twee heren met nadruk benoemd als top act van de avond. ‘No Mercy’ zal daar ongetwijfeld ook gedraaid zijn en dat triggerde jullie misschien wel om deze track een plek naar boven te werken in de top tien van deze week.

Koop 'em hier!

4. 'Focus' - Warface & D-Sturb Ft. Kim Leyers

Niet iedere artiest kan natuurlijk een positief resultaat zien in de top tien hardstyle tracks. Warface en D-Sturb zakken daarom deze week twee plaatsen. ‘Focus’ weet echter bij ons nog steeds flink wat energie los te krijgen!

Koop 'em hier!

5. 'Welcome' - Hard Driver

Voor het gevoel staan we al met één been in 2017. Ook Hard Driver laat op Facebook weten dat hij enorm uitkijkt naar het komende jaar wat waarschijnlijk weer veel goede nieuwe muziek met zich mee zal brengen. Met ‘Welcome’ kunnen we ons de laatste dagen van het jaar echter nog prima vermaken. Misschien ook wel een gepaste titel om het nieuwe jaar mee in te luiden!

Koop 'em hier!

6. 'Tomorrow' - Da Tweekaz ft. Matthew Steeper

’Tomorrow’ is absoluut een heerlijke track die je een echte feel-good vibe. De opbouw, melodische drop en de zang van Matthew Steeper zorgt er dan ook makkelijk voor dat de track deze week drie plaatsen geklommen is in de lijst naar nummer 6!

Koop 'em hier!

7. 'Spectrum Of Sound' - JNXD

Opkomend talent JNXD heeft een geweldig jaar achter de rug. Wat betreft muzikale creativiteit denken wij dat we ook in 2017 veel van hem mogen verwachten. Zowel euforische als raw-achtige geluiden komen duidelijk naar voren in zijn muziek. Check bijvoorbeeld een preview van zijn nieuwste track op Facebook. Voor de kleine minuut die we kunnen luisteren klinkt het als een waardige opvolger van ‘Spectrum of Sound’.

Koop 'em hier!

8. 'Breathe (Regain Remix)' - Alpha² & Wildstylez

Regain heeft zich met de remix voor ‘Breathe’ opnieuw bewezen. De harde en energieke remix is dan ook een goede voorbode voor zijn Point of no Return album wat we 28 januari 2017 kunnen verwachten. Heb je de album release trailer trouwens al gezien? Ook even terug waar het nu om draait, namelijk de track ‘Breathe’ Hiermee start je het weekend met een flinke energie boost!

Koop 'em hier!

9. 'Devastation' - War Force

E-Force en Warface hebben hun namen en creativiteit samengevoegd. Wat krijg je dan? Juist! Een rauwe track waar veel agressieve synthesizers afgewisseld worden door keiharde kicks op een goed tempo. ‘Devastation’ maakt terecht deel uit van de top tien van deze week!

Koop 'em hier!

10. ‘Believe’ – Josh & Wesz

Nieuw deze week in de hardstyle top tien van hardstyle.com is de indrukwekkende track van het Nederlandse duo Josh & Wesz. Als het op melodische euforische hardstyle aankomt is dit duo een naam die je in de gaten moet houden. ‘Believe’ is een perfect voorbeeld van een track waarin de melodie je meesleept en waar de opbouw van de track super goed in elkaar zit. Check het zelf!

Koop ‘em hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws