Kris Kross Amsterdam droppen 'Are You Sure' met Ty Dollar $ign

Mark Hofman | 27 december 2016
music

Kris Kross Amsterdam gaan lekker, zeker na hun immens populaire hit 'SEX'. Het trio uit Amsterdam hebben in de tussentijd zeker niet stil gezeten en zijn aan de slag gegaan met Britse popster Conor Maynard en de Amerikaanse rapper Ty Dolla $ign. De drie acts release hun track 'Are You Sure' vandaag en hebben direct een potentiele hit te pakken. 

Kris Kross Amsterdam droppen 'Are You Sure'

Kris Kross Amsterdam werkte eerder dit jaar samen met Cheat Codes en brachten een rework uit van Salt-N-Pepa's 'Let's Talk About Sex'. De track, met de titel 'SEX', wist een keiharde hit te worden en haalde niet alleen 355 miljoen streams op Spotify en meer dan 67 miljoen views op YouTube binnen, maar ook een nummer 1 positie in de Europese hitlijsten. 
Dit is de mannen uit Amsterdam zeker niet verkeerd bevallen en besloten het succes door te zetten. Ze begonnen aan een samenwerking met Conor Maynard en Ty Dolla $ign. Het resultaat? 'Are You Sure'! Een heerlijke track die de vocals van Maynard en de raps van Ty bijzonder goed weet te combineren met de stijl van Kris Kross Amsterdam. 

Laatstgenoemde act laat in een statement weten erg enthousaist te zijn over de track: 

'We voelden dat de verwachtingen hoog waren na het overweldigende succes van onze vorige plaat 'Sex'. Het muzikale proces van dit nummer was daardoor een stuk moeilijker dan alle voorgaande keren. Uiteindelijk zeiden we tegen elkaar: 'We moeten gewoon maken wat we zelf mooi vinden.' En dat is wat 'Are you sure' is; wat we zelf mooi vinden.'

Check de track hieronder! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws