Checken: Hardwell’s 2016 yearmix part 1

Rick Francissen | 27 december 2016
music

Hardwell On Air Yearmix 2016

Naast heel veel lijstjes, thank you videos en recaps van het afgelopen jaar is het ook gebruikelijk dat er tegen het einde van het jaar yearmixes verschijnen. Ook Hardwell doet dit al jaren in zijn radioshow Hardwell On Air. Net zoals de vorige keren deelt hij zijn yearmix op in twee delen waarvan de eerste nu online is.

Hardwell On Air yearmix part 1

Het eerste deel van Hardwell zijn yearmix opent net zoals bijna al zijn sets die hij het afgelopen jaar heeft gedraaid, namelijk met de speciale H-A-R-D-W-E-L-L intro gevolgd door ‘Live The Night’ met W&W.

De mix bouwt verder op met veel populaire tracks, eigen tracks, mashups en remixes. Je hoort onder andere ‘Sweet & Sour’ van Mike Williams, ‘Crank’ van Jewelz & Sparks in een edit van Hardwell zelf en een heerlijke mashup waarin ‘Mental’ van Rivero en Reggio samen met de vocals van Ian Carey’s ‘Keep On Rising’ te horen is.

Met zo’n dertig verschillende tracks bouwt de yearmix rustig op verspreid over een heel uur. Net zoals bij de optredens van Hardwell bouwt hij in deze aflevering van Hardwell On Air toe naar een hardere afsluiting, met hardstyle. Je hoort onder andere zijn eerste hardstyle track ‘Wake Up Call’, zijn remix voor ‘Don’t Let Me Down’ en Dr. Phunk zijn remix voor ‘Nothing Can’t Hold Us Down’. Kortom deze aflevering mag je niet missen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws