Nieuw muziek van The Prodigy in 2017

Ivo Mollemans | 28 december 2016
music

Wie is er niet groot mee geworden: The Prodigy. De groep is gigantisch beroemd geworden en dat kwam niet alleen door hun muziek. De uitgesproken personaliteiten van de bandleden hebben hier ongetwijfeld aan bijgedragen, maar het is uiteindelijk hun muziek geweest wat ervoor heeft gezorgd dat deze mannen tijdloos zijn geworden.

Hard, harder, hardst

Met hits als ‘Firestarter’, ‘Omen’ en ‘Out Of Space’ zijn menig inmiddels volwassen persoon groot geworden en ook nu nog weten ze een groot publiek aan te spreken. De harde klanken van hun muziek zijn ongekend en hiermee hebben ze al menig festival gesloopt. In 2015 brachten ze hun laatste album genaamd ‘The Day Is My Enemy’ uit en hiermee kwamen ze weer keihard terug in de wereld van elektronische muziek. Het was hun zesde album en in 2017 komt het zevende album uit.

LEES OOK: Claude VonStroke releast de eerste Barclay Crenshaw Mixtape 

The Prodigy live

Ook live zijn ze nog steeds actief bezig. Hun tour gaat ook in 2017 gewoon door en daarmee gaan ze onder andere langs het Ultra Music Festival in Miami, Zurich Openair en Secret Solstice in IJsland. The Prodigy is zeker een artiest voor op je bucketlist en deze act is hét voorbeeld van ‘bijzijn is meemaken’. Je moet dan wel snel actie ondernemen, want het kan goed zijn dat het na dit album voorbij is met de groep. Langer dan twintig jaar al weten ze menig publiek te vermaken, maar in 2015 lieten ze weten dat het einde van The Prodigy wel in zicht is.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws