Dillon Francis maakt speciale remix voor Hanukkah

Ivo Mollemans | 28 december 2016
music

Dat Dillon Francis wel houdt van grappen en gekkigheden is ons wel duidelijk. Via zijn Snapchat account weet hij vaak op een ludieke manier zijn mening uit te spreken over bepaalde onderwerpen en samen met zijn vrienden maakt hij zelfs hele sketches die hij vervolgens met de wereld deelt. Ook als je dus geen fan bent van zijn muziek is hij nog steeds het volgen waard. Ook zijn nieuwste project was bedoeld als grap en die heeft hij toch nog erg goed uitgevoerd.

Dillon Francis is het zat

Het betreft een remix van het bekende nummer ‘Hava Nagila’. Origineel is het een lied afkomstig uit de Hebreeuwse volksmuziek. De melodie uit het origineel is ook buiten het jodendom wereldwijd bekend en dat vond Dillon een mooie kans om er iets leuks mee te doen. Omdat hij toch nog steeds een dj en producer is moest dat natuurlijk in de vorm van een remix. Hij maakte deze vernieuwde versie om te gebruiken tijdens de Dillstradamus show omdat hij het draaien van remixen van bekende kerstnummers zat was.

‘So yesterday before the Dillstradamus show i was thinking to myself there are way too many Christmas remixes so I decided to make this Hanukkah flip to play at the show and for the first night of Hanukkah of course! heres a free download! The menorah is about to be fucking lit. Can’t wait to see everyone dancing the hora! Happy Hanukkah!’

LEES OOK: Knalgek uiteinde met Jeugd van Tegenwoordig

Helaas is de remix weer van SoundCloud verwijderd, maar zoals bij elk nummer werd ook deze door andere mensen via andere kanalen geüpload en dus kunnen we nog steeds genieten van dé kerst track van 2016. Way to go Dillon!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws