Eric Prydz maakt track voor overleden James Lillo

Mark Hofman | 29 december 2016
music

Eric Prydz

Eerder deze maand kwam Eric Prydz in het nieuws door een bijzonder mooie actie. Een doodzieke fan genaamd James Lillo wilde Prydz nog één keer live zien en dat werd geregeld. Een concert volledig in het teken van Lillo en alle opbrengsten zouden naar kanker onderzoek gaan. Helaas stierf James voor het concert gehouden werd. Om hem te eren komt Eric Prydz met het nummer 'Lillo' en het is een bijzonder mooi gebaar. 

Eric Prydz komt met de track 'Lillo'

James Lillo was doodziek en dat hij niet lang meer zou leven stond vast. Wat hij nog wel graag zou willen doen, was een concert van Eric Prydz bezoeken maar door de lange reis was dit onmogelijk voor de man. Eric en zijn team zorgde er voor dat er twee shows gehouden zouden worden voor Lillo in L.A. en alle opbrengsten van de tickets zouden naar Cancer Research Institute gaan. Helaas heeft James het concert niet meer mee kunnen maken, want hij is recentelijk overleden. 

De twee shows zijn volledig uitverkocht en zorgen ervoor dat er meer dan €60.000 naar kanker onderzoek gaat. Een prachtig bedrag waar James helaas niets meer van mee kan maken. Om hem te eren kwam Eric tijdens zijn EPIC Radio show met een kleine track onder de naam van Pryda, een track die James Lillo eert. Bij de aankondiging van het nummer zegt Eric het volgende: 

'In the days leading up to these events that we did for James, I locked myself in the studio to write a lot of new music. This track that I’m going to play to you now is a track that I’ve dedicated to James Lillo. It was really nice to see that so many of you guys who were there when I played this track understood what this track was.'

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws