Check die track: Mr. Belt & Wezol – Boogie Wonderland

Ivo Mollemans | 29 december 2016
music

Het succesvolle house duo Mr. Belt & Wezol is terug met een keiharde remake van de klassieker ‘Boogie Wonderland’ door Earth, Wind & Fire. Het origineel kwam al in 1979 uit, maar is nog steeds een graag gehoord nummer en inmiddels dus een ware klassieker. De vrolijke sfeer van het origineel is iconisch en het is moeilijk om zo’n zelfde sfeer neer te zetten in een nummer, laat staan om de originele sfeer over te hevelen naar een remix of in dit geval een remake.

Boogie Wonderland in 2016

Toch weten Mr. Belt & Wezol juist dat te doen terwijl er ook nog eens moderne future house elementen aan worden toegevoegd. De track is op 24 december uitgekomen en krijgt overwegend positieve reacties. Dit licht niet alleen aan het nummer, maar ook de bijbehorende videoclip is erg origineel. Voor de video hebben Mr. Belt & Wezol een t-rex pak aangetrokken en daarmee beelden ze een liefdesverhaal uit dat zich afspeelt in de stad, maar uiteraard wel met een twist.

LEES OOK: Alan Walker komt met nieuwe single

Wat het nummer zelf betreft valt er weinig te klagen (lees: helemaal niks). De track begint met de originele, vrolijk vocalen ondersteund door een melodie waarna de vocalen compleet worden ingeruild voor energieke akkoorden. Deze akkoorden blijven ook in de drop doorgaan en ook de break weet een hoog energieniveau aan te houden. Omdat we niet teveel willen verklappen moet je de track eigenlijk gewoon zelf checken en dat kan hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws