Klassieker ‘Magenta’ van Arno Cost en Arias wordt 10 jaar

Ivo Mollemans | 29 december 2016
music

Er mag weer een verjaardag gevierd worden! Deze keer geen persoon, maar een nummer dat bijna iedereen wel kent. De track in kwestie heet ‘Magenta’ en is tien jaar terug gemaakt en uitgekomen door Arno Cost en Arias. Het progressive house nummer wist toentertijd menig luisteraar te verassen en kreeg volledige support van veel andere dj’s dus dit is er zeker eentje die een speciaal plekje heeft veroverd in de harten van veel mensen.

Arno Cost & Arias – Magenta

Beide artiesten hebben een goede reputatie als het aankomt op het maken van muziek en de melodieën die de heren hebben gemaakt hebben daar zeker aan meegeholpen. Ook in ‘Magenta’ komen heel wat melodieën voorbij die ondersteunt worden door krachtige akkoorden. De beat zorgt ervoor dat er een lekkere groove ontstaat en als het nummer dan eindelijk dropt doet het dat wel met een hoop energie. Niet gek dus dat deze track toentertijd al werd gedraaid door onder andere Axwell, Gabriel & Dresden en natuurlijk Tiësto.

LEES OOK: Nieuwe muziek van The Prodigy in 2017

Hedendaags

Sinds het uitkomen van dit nummer hebben zowel de carrière van Arno Cost als die van Arias een flinke boost gekregen. Ze hebben tracks uitgebracht bij labels als Protocol Recordings, Size Records en Ultra Music en krijgen genoeg boekingen binnen om een aardig salaris mee te verdienen.

‘Magenta’ is met recht een tijdloos progressive house nummer dus check hem hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws