Kijken: heerlijk optreden van Møme op de Eiffeltoren

Ivo Mollemans | 29 december 2016
music

De meeste optredens en dj sets worden gehouden in een club, bij een radiostation of op een festival, maar zo nu en dan besluiten mensen om eens gek te doen en opzoek te gaan naar een speciale locatie voor een optreden. De ene keer wordt er heel groots uitgepakt zoals bij Aly & Fila in Egypte en de andere keer houdt men het ingetogen. De Franse dj Møme besloot het letterlijk en figuurlijk hogerop te zoeken.

Møme zet geweldig optreden neer

De laatste tijd heeft Møme bewezen een waar talent te zijn en hij heeft heel snel weten door te dringen tot de avant-garde scene. Niet zo lang geleden kwam hij de Franse top 10 zelfs in met zijn nummer ‘Aloha’ en dus kan niemand meer langs hem af kijken. Mede door deze snel stijgende populariteit kreeg hij de kans om een optreden te houden op een plek waar geen enkele andere dj ooit zal staan: boven op de Eiffeltoren.

LEES OOK: Recap van Decibel 2016 en start ticketverkoop voor 2017

Zijn set is een uur lang en in dat uur weet hij op sublieme wijze muziek te maken. Gewapend met een aantal instrumenten waaronder een keyboard, gitaar en een drumpad weet hij iets neer te zetten wat gewoon te geweldig is. Na het optreden volgt er ook nog een interview, maar helaas is dat wel in het Frans.

Check het optreden hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws