Check die track: 'Tell Me Lies' van Deorro

Thomas Keulemans | 31 december 2016
music

In 2016 was Deorro verantwoordelijk voor een van de dikste zomerhits van het jaar met de track 'Bailar', die een collab was samen met Pitbull en Elvis Crespo. De 25-jarige Amerikaanse Erick Orrosquieta, zoals Deorro voluit heet, wist hiermee vele malen de voetjes van de vloer te krijgen. Maar 2016 is nog niet voorbij qua releases, want op de valreep komt Deorro met nóg een nieuwe track op de proppen.

'Tell Me Lies' - Deorro

In samenwerking met zanger Lesly Roy duikt plotseling namelijk de plaat 'Tell Me Lies' op; een melodieuzs meesterwerkje om het veelbewogen muziekjaar 2016 knallend af te sluiten. Het was een jaar waarin future bass het erg goed deed en Deorro borduurt voort op het succes van die stroming. De track heeft vooralsnog geen exacte releasedatum of aankoop-link meegekregen, maar we kunnen er vanuit gaan dat het opnieuw om een release op Ultra Records gaat.

LEES OOK: Dit zijn de 10 meest gelezen berichten van 2016

Hieronder is 'Tell Me Lies' al te beluisteren via de SoundCloud-pagina van Deorro. Bereid je voor op weelderige akkoorden, engelachtige zang en hemelse synths die je mee het nieuwe jaar in nemen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws