Check Die Track: Tove Lo - 'Cool Girl (Two Friends Remix)'

Mark Hofman | 2 januari 2017
music

Zo nu en dan schotelen we je wat tracks voor, waarvan wij vinden dat je ze zeker eens gehoord moet hebben. Waar het normaal gesproken vaak om een Original Mix gaat, komen we dit keer met een remix. Two Friends zijn aan de slag gegaan met Tove Lo's 'Cool Girl' en het resultaat is ontzettend lekker. 

Tove Lo - 'Cool Girl (Two Friends Remix)'

Het lijkt bijna wel alsof elke track in goud veranderd wanneer de Two Friends er mee aan de slag gaan. Eerder maakten ze al een geweldige remix van Alesso's 'Cool' en kwamen ze met een keiharde remix van Ecosmith's 'Cool Kids'. Two Friends weten gewoon heel goed hoe je een track in een nieuw jasje steekt en dat is met 'Cool Girl' ook weer te horen. 

De vocals van de originele track worden volledig intact gehouden en ondersteund door een zweverige melodie. Terwijl de vocals gewoon doorgaan hoor je op de achtergrond een opbouw komen richting de drop en dat is het moment waarop het echt los begint te gaan. Wanneer de drop komt wordt je overdonderd door beats, basses en sliced vocals en het resultaat is heerlijk. Matt en Eli, de mannen van Two Friends, weten met 'Cool Girl' weer een hoogwaardige en geweldige remix af te leveren en daar kan menig muziekliefhebber alleen maar respect voor hebben. 

Check de track hieronder: 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws