DJ Snake’s ‘Let Me Love You’ wordt nog een keer geremixt

Ivo Mollemans | 2 januari 2017
music

De single ‘Let Me Love You’ van DJ Snake en Justin Bieber kwam al in augustus uit toen DJ Snake zijn debuutalbum dropte en sindsdien is het nummer vaak op de radio te horen. Een aantal maanden later kwamen er een hoop officiële remixen van de track en daar zaten zeker een aantal leuke versies tussen. Onder Tiësto, Zedd, Marshmello en Don Diablo zorgden ervoor dat het nummer in verschillende stijlen beschikbaar werd gemaakt.

‘Let Me Love You’ (Tropkillaz & Mc Livinho remix)

Het leek nu wel gedaan te zijn met de track, maar toch verschijnt er nog heel snel een officiële remix gemaakt door Tropkillaz en de Braziliaanse Mc Livinho. Het nummer is heel anders dan de andere remixen en niet per se een nummer dat je zou verwachten van Tropkillaz. Normaal gesproken brengt hij keiharde trap platen uit, maar deze keer heeft hij ervoor gekozen om het kalm te houden. In de intro is een akoestische gitaar toegevoegd en een nieuwe moombahton beat waardoor je meteen heimwee krijgt naar de zomer.

LEES OOK: REZZ en K?D komen in 2017 met keiharde samenwerking 

De drop is niet veel anders dan het origineel op de aangepaste beat en wat extra effecten na. Het stuk na de drop waar het pas écht interessant wordt. De vocalen van Justin Bieber worden ingeruild voor die van Mc Livinho en ook de taal veranderd van het Engels naar het Braziliaans. Het ritme blijft wel hetzelfde waardoor het nummer een sterke kern behoud.

Check de remix hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws