Zedd laat nieuwe remix van zijn track ‘Starving’ horen

Ivo Mollemans | 2 januari 2017
music

Voor dj en producer Zedd was 2016 wederom een succesvol jaar. Veel shows, nieuwe nummers en fans hebben ervoor gezorgd dat hij een aardig zakcentje heeft opgehaald, maar dat heeft hij ook dubbel en dwars verdiend. Het succes komt echter niet vanzelf aanwaaien en ook Zedd zal moeten blijven werken om zijn succes te kunnen behouden.

Zedd & Hailee Steinfeld - Starving

De ene keer werkt hij aan een single of album en de andere keer is hij bezig met het verbeteren van zijn live shows. Toch zijn er ook mensen die aan zijn nummers werken en dat resulteert natuurlijk in remixen. Het zijn meestal hits die het meest worden geremixt en ook bij Zedd is dat niet veel anders. Zijn hit ‘Starving’, die hij samen heeft gemaakt met Hailee Steinfeld, deed het erg goed in de hitlijsten en werd wereldwijd bekend. Er kon bij voorbaat al gezegd worden dat dit nummer dus ook vaak geremixt zou worden en het lijkt erop dat we binnenkort een gloednieuwe remix gaan krijgen.

LEES OOK: Check deze mashups van alle hits uit 2016

Future house

Tijdens zijn show in Toronto liet hij een versie horen waarbij de single omgetoverd was tot iets wat op een future housenummer lijkt. In een video van 10 seconden is te horen dat het wel degelijk om een future houseversie gaat, maar wie de remix heeft gemaakt is nog onbekend. Volgens velen zou het Bali Bandits zijn die het productieproces op zich heeft genomen, maar dat is nog niet bevestigd. Wie de remix ook gemaakt heeft, laten we hopen dat hij in elk geval snel uitkomt.

Kijk de korte video hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws