Selena Gomez en Paulina Rubio maken dancetrack

Ivo Mollemans | 2 januari 2017
music

De zangeressen Selena Gomez en Paulina Rubio hebben bekend gemaakt samen aan een dance track te werken. De track is onderdeel van het nieuwe album van Paulina dat ergens in 2017 uit zal moeten komen. Het album wordt iets heel anders dan Paulina voorheen heeft gedaan en probeert zoveel mogelijk verschillende, maar bovenal nieuwe genres uit.

 ‘It’s truly a warrior, (in the sense that) it has a little of something from each genre, like banda, and pop, collaborations with DJ Snake and Selena Gomez… I was looking to maintain the key element: for the music to be dance-able.’

LEES OOK: #Flashback Friday: 'Gypsy Woman' van Crystal Waters

Comeback van Selena en Paulina

Het nieuws dat ze allebei actief bezig zijn met het maken van nieuwe muziek wordt positief ontvangen bij fans van beide artiesten. Selena Gomez heeft sinds haar laatste album ‘Revival’ uit 2015 geen nieuwe muziek meer uitgebracht en ook Paulina Rubio heeft het de laatste tijd rustig aan gedaan met het maken van muziek. De reden voor de afwezigheid van Paulina is te wijten aan problemen met haar gezondheid eerder dit jaar. De comeback van Selena werd eerder al een beetje weggegeven toen er een foto op Instagram verscheen van haar, maar niet op haar eigen account. Songwriter Justin Tranter had onderstaande foto geüpload met de tekst ‘Music and love’. Het zou dus goed kunnen zijn dat deze twee aan het samenwerken zijn.

 

Music and love.

Een foto die is geplaatst door justin tranter (@tranterjustin) op

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws