DJ Snake komt met 27 remixen van ‘Ocho Cinco’ en muziekvideo

Ivo Mollemans | 3 januari 2017
music

De Franse DJ Snake blijft maar doorgaan met het maken en uitbrengen van nieuwe muziek. Zijn debuutalbum kwam al in augustus 2016 uit en daarop staan in totaal 14 tracks. Veel van die tracks zijn behoorlijk bekend geworden en ‘Let Me Love You’ met Justin Bieber is daar het ultieme voorbeeld van. Toch zijn de andere tracks ook zeker het checken waard.

DJ Snake’s debuutalbum

Zo is er ‘The Half’ samen met Young Thug, Swizz Beatz en Jeremih, ‘Talk’ met George Maple, ‘Pigalle’ met Moksi en natuurlijk ook de collab met Yellow Claw genaamd ‘Ocho Cinco’. Die laatste heeft zojuist een remix pack gekregen bestaande uit 27 officiële remixen. Dat zijn dus zo’n twee albums aan remixen, maar het is niet de eerste keer dat DJ Snake zoveel remixen laat maken van een track. Eerder deed hij dit ook al met ‘Propaganda’ waarvan er toen maar liefst tien remixen verschenen.

LEES OOK: De beste remixen van 2016 volgens Dancing Astronaut

Ocho Cinco remixes

De artiesten die de remixen hebben gemaakt zijn nogal verschillend, variërend van Barely Alive tot Autoerotique en FIGHT CLVB. Elke artiest heeft flink zijn best gedaan om met een goede remix aan te komen en hun eigen geluid te verwerken in de track. Er zijn er wel een aantal die de aandacht beter pakken dan andere, maar over het algemeen is er niks op aan te merken.

Video voor ‘The Half’

Naast het uitbrengen van deze 27 remixen is er ook nog een officiële video gekomen voor de track ‘The Half’. Verwacht geen verhaallijn te vinden in de video, maar wel een hoop shots van DJ Snake, Jeremih, Young Thug en Swizz Beats.

Check de remixen hieronder:

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws