Hardwell en Kill The Buzz knallen 2017 in

Rick Francissen | 4 januari 2017
music

Hardwell x Kill The Buzz

Het jaar 2016 is nog maar net afgesloten en nu al brengen Hardwell en Kill The Buzz een keiharde track uit op Revealed Recordings om het nieuwe jaar in te knallen. ‘Break The House Down’ is origineel van Kill The Buzz, maar Hardwell heeft een laatste hand aan de track gelegd wat tot een prachtig resultaat leidt.

Hardwell en Kill The Buzz brengen samen dikke bigroom track uit

Beide dj’s afkomstig uit Breda hebben samen veel optredens achter de rug in de afgelopen jaren. Met de United We Are wereldtour was Kill The Buzz dé persoon die de set van Hardwell op mocht warmen. Dat zij samen tijdens deze periode aan een track hebben gewerkt is daardoor niet onwaarschijnlijk. Het resultaat wat nu is verschenen is dan ook niet mis.

Met Break The House Down zet Kill The Buzz zich weer op de kaart. Zijn laatste track met Tom Swoon en Jenson Vaughan kwam afgelopen augustus uit. Hardwell zet echter zijn aanwezigheid voort na zijn laatste track ‘Baldadig’ die hij samen met Quintino maakte.

Het kan zijn dat de track je al een beetje bekend voorkomt. Deze kwam namelijk als ID voor in het eerste deel van Hardwell zijn 2016 yearmix. Nu luister je hieronder de gehele track die is uitgekomen op Revealed Recordings.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws