DJ Craze en Four Color Zack droppen 3e 2¢ Mix

Ivo Mollemans | 6 januari 2017
music

De twee dj’s genaamd ‘DJ Craze’ en ‘Four Color Zack’ hebben opnieuw samengewerkt om alweer de derde 2¢ Mix af te kunnen leveren. Het is in mix vol met hip-hop en in 35 minuten willen de heren laten horen dat draaien veel meer kan zijn dan wat het nu is en wat de meeste mensen erover denken.

2¢ Mix PT 3

Met deze derde mix willen de heren opnieuw een statement maken over maatschappelijke en politieke zaken, maar ook over de dance scene. Om dit te doen hebben ze gelet op de teksten van de nummers in de mix en de manier waarop deze in elkaar overlopen. Hiermee laten ze goed merken dat de kunst van het dj’en niet alleen zit in het snel afwisselen van tracks en veel drops, maar dat de keuze van nummers misschien wel nog veel belangrijker is.

‘It’s our third 2¢ mix project and we’re still pushing to advance what DJing can be. Sometimes that means we’re turning up, sometimes acting a fool cracking jokes, and sometimes talking about real shit. The world is in a scary place right now, so this mix is a while ride of all of it.’

LEES OOK: Gorillaz gitarist Noodle komt met mix van 'kick-ass women'

Met deze mix laat het duo goed horen en merken dat de scene nog veel meer te bieden heeft dan hetgeen wat de meeste mensen luisteren en ervaren. Onder alle commercie zit nog een hoop (onontdekt) talent dat het misschien nog wel veel meer verdient om als headliners op grote festivals te staan, maar voor het zover is moeten er nog wel een aantal zaken veranderen.

Check de mix hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws