Check Die Track: Dropout - 'Handcrafted (Original Mix)'

Mark Hofman | 8 januari 2017
music

Ondanks het feit dat het Californische duo Dropout al met een unieke sound de scene in kwamen, hebben ze in de afgelopen jaren hun sound nog meer ontwikkeld. Het duo staat bekend om hun kenmerkende robuuste producties en dat is bij hun nieuwe track 'Handcrafted' ook bijzonder goed te horen. 

Dropout - 'Handcrafted (Original Mix)'

Dropout is in de laatste jaren qua stijl muziek niet erg veranderd, maar lijkt zich wel steeds meer op andere dingen te focussen. Waar de electronische elementen in het begin centraal stonden, lijkt het nu zo te zijn dat er vooral een pop-vibe gemaakt wordt. Met hun meest recente track 'Handcrafted' weet het duo dit nog even goed duidelijk te maken. Met het nummer weten Ray Nowak en Ethan Davis een gouden combinatie tussen indie en electronic gevonden te hebben en het is keihard genieten. 

De finger-plucked gitaar-sound weet de toon te zetten voor het grotendeel van het nummer, dit wordt goed versterkt door diepe en lage vocals van Dropout. Met een ritmisch mid-tempo percussie, weet de melodie van het nummer een rustige, maar toffe vibe te geven. 

Check de track hieronder en laat ons weten wat je er van vindt! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws