De tien populairste hardstyle tracks om 2017 mee te starten

Rick Francissen | 6 januari 2017
music

Qlimax

Al een aantal weken stellen we je iedere vrijdag op de hoogte van de populairste hardstyle tracks. Ook deze week is de door hardstyle.com verzorgde top 10 weer aanwezig. Er zijn flink wat veranderingen als we kijken naar de laatste lijst die we met je gedeeld hebben. Snel verder lezen dus!

1. 'The Paradox' - B-Front & Phuture Noize

The Paradox van B-Front en Phuture Noize stond in onze laatste lijst niet eens in de top 10. Met deze track hebben de hiervoor genoemde dj’s het jaar hard en in stijl afgesloten. Gelukkig betekend het einde van 2016 niet dat The Paradox ook ten einde komt. Sterker nog, het is de nieuwe nummer 1 en dat moet natuurlijk even gevierd worden met de track zelf!

Koop 'em hier!

2. 'Come Running' (Atmozfears Remix) - Darren Styles 

Come Running is een heerlijke track waar Atmozfears een geweldig tintje aan heeft gegeven. Het origineel is behouden door de melodie terug te laten komen in de remix. De gitaar in combinatie met de vocalen geeft een feel-good gevoel en dit bouwt voort op een echte euforische hardstyle track wanneer de synthesizers het overnemen. Ook de drop is geheel in stijl van de melodie gemaakt. Luister het werk van Atmozfears hieronder.

Koop 'em hier!

3. 'One Destiny' - Proto Bytez & Jay Reeve 

Ook ‘One Destiny’ van Proto Bytez & Jay Reeve staat nieuw in de lijst. De energieke track van de jonge Nederlandse talenten weet zich in het begin van 2017 goed te positioneren tussen de tracks van de al bekendere dj’s als Radical Redemption en B-Front. Een terechte nummer 3!

Koop 'em hier!

4. 'Believe' - Josh & Wesz 

‘Believe’ kwam in onze laatste lijst binnen op nummer 10. De euforische track van Josh & Wesz doet het ook in dit jaar nog steeds erg goed. Niet voor niets dus dat ze nog steeds in de top 10 staan en zelfs een flink aantal plekken zijn gestegen. Volume omhoog en op play klikken!

Koop 'em hier!

5. 'Kill Me' - Radical Redemption & D-Sturb

Deze track van Radical Redemption & D-Sturb heeft een tijd de nummer 1 positie vast weten te houden. Aan al het moois komt een einde, dus ook deze nummer 1 titel voor Radical Redemption & D-Sturb. Gelukkig blijft de track nog steeds bestaan en staat die ook gewoon nog in de top 10 van deze week.

Koop 'em hier!

6. 'Alarma' - Wild Motherfuckers

Het Italiaanse duo Wild Motherfuckers bestaande uit Zatox en Tatanka zet met ‘Alarma’ een hele dikke track neer. De traditionele sound van het alarm wordt door hen nieuw leven ingeblazen. Het galmende geluid wisselt zichzelf af een keiharde en heerlijke drop. Zo ga je knallend het weekend in!

Koop 'em hier!

7. 'Bitches 2016' - DJ Isaac, Technoboy and Tuneboy

Inmiddels is ‘Biches 2016’ van DJ Isaac, Technoboy en Tuneboy een aantal plekken in de lijst gezakt. En ondanks dat het 2017 is kan ook deze track nog steeds prima door de speakers knallen.

Koop 'em hier!

8. 'Fire' - Phuture Noize 

Phuture Noize deelt al een eerste plek in de lijst met B-Front, maar met zijn solo track ‘Fire’ laat hij zich nogmaals horen. Met een vocal en een energie als vuur heeft de track niet voor niets een plek gekregen op nummer 8.

Koop 'em hier!

9. 'Lost Town' – Cyber

De Zwitserse Cyber is nog maar 18 jaar en weet al een aantal hele dikke tracks uit te brengen. Zo maakte hij bijvoorbeeld het anthem voor Freakshow 2016 genaamd ‘Freak Out’. Ook ‘Lost Town’ doet niets onder voor zijn standaard.

Koop 'em hier!

10.   'Make It Clap' – Luminite

Luminite zijn carrière is het afgelopen jaar als een speer vooruit gegaan. Waar hij eerst maar één keer per één of twee maanden kon optreden is het voor hem nu standaard dat hij ieder weekend geboekt wordt. Met ‘Make It Clap’ bewijst hij waarom deze positieve verandering heeft plaatsgevonden.

Koop 'em hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws